Неделя, 19 Май 2024

Бареков и bTV във война

Печат Е-мейл
29 Март 2011

Николай БарековНиколай Бареков и бившите му работодатели от bTV продължават задочната си война. В понеделнишкото издание на сутрешния блок на TV7 Бареков обвини bTV в нелоялна конкуренция. Той възнегодува малко, след като излъчи интервю с Георги Жеков - близък приятел на банковия похитител Стефан Стефанов.

Според пловдивчанина екип на bTV е притискал младежа да не говори пред нито една друга телевизия и най-вече пред TV7. Бареков обаче не представи доказателства и се въздържа от посочване на конкретни имена.

Преди няколко седмици пловдивчанинът отново се заяде с bTV, обвинявайки телевизията, че е принудила транспортния министър Александър Цветков да гостува в студиото на „Тази сутрин", преди да се появи в „Гореща точка" на TV7. „Сигурно ги е яд, че ги изпреварихме с интервюто, което ни даде вицепремиерът Цветан Цветанов", подметна тогава Бареков.

източник: Шоу

Прочита: 3192

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.