Петък, 01 Март 2024

Слави издига Иво Сиромахов за кандидат-кмет на София

Печат Е-мейл
05 Юли 2010

Слави Трифонов и Иво СиромаховТова е последният скандален и доста интересен слух, който излезе от кухнята на дългунестия водещ. Вижда се, че Слави Трифонов уверено е закрачил, макар и на куц крак, по пътя на голямата политика.

„Дано не се спъне само", коментират слуховете видни политически анализатори. Лично според тях, кандидатурата на Иво Сиромахов за кмет на столицата най-малкото е смешна. Сценаристът не отговарял на нито едно от изискванията за политик, камо ли за толкова сериозен пост.

"Какви качества за управление може да има един добър писател? Наглостта на Дългия няма край. Очевидно иска да постави своята поредна кукла, на която да дърпа конците. Обидното е, че той си мисли, че хората са толкова наивни, че да се хванат на въдицата му", дават мнение и журналисти, доста вещи в политиката.

Те се кълнат, че ако тази идея на Слави отговаря на истината, то тя е обречена на пълен провал. Една такава акция със сигурност ще срине тотално рейтинга му и вместо да си изпише веждите - сам щял да си избоде очите.

източник: Папарак

Прочита: 2713

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.