Вторник, 18 Юни 2024

Мадлен Алгафари спасява Мира Добрева

Печат Е-мейл
03 Ноември 2009

Мира ДобреваМира Добрева ползвала ежеседмичните услуги на психоложката Мадлен Алгафари. Бившата водеща на "По света и у нас" не можела да превъзмогне обидата и преживения стрес, за който по думите й вина имали критичката Люба Кулезич и водещият Милен Цветков.

Мнението на специалистката Алгафари обаче било по-друго. Според видната психоложка проблемът на Мира бил по-сложен и с термините на психологията той можел да се дефинира и разглежда като „занижена самооценка", или с две думи, Добрева имала проблем със самочувствието си.
По тази причина Алгафари назначила на ВИП пациентката си курсове по психодрама. Това означавало повторно преживяване на ситуацията и връщане към събитията, породили чувството за малоценност при красивата водеща.

източник: Контра

Прочита: 6029

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.