Сряда, 24 Юли 2024

Кризата събра Галя и Миро

Печат Е-мейл
22 Януари 2010
Галя и МироМиро и Галя от разпадналия се дует "Каризма" продължават да се изявяват заедно, без да вдигат много шум. Доскорошните сценични партньори забравиха враждата помежду си в името на парите.
Двамата все по-често приемат участия заедно, на които изпълняват общите си хитове, а в другата част самостоятелни парчета. Една от последните им изяви била във Варна. Не е тайна, че Галя и Миро се разделиха заради финансови дрязги.
Ето сега в пероид на криза именно парите ги събират. Ангажиментите и на двамата намалели в кризисната 2009 г. и в крайна сметка склонили да се показват заедно на участия. Собственици на клубове продължават да имат интерес да ги канят заедно, защото така хонорарът е по-нисък, а клиентите по-доволни.
Прочита: 4208

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.