Сряда, 24 Юли 2024

Кристина Димитрова не иска трета сватба

Печат Е-мейл
20 Януари 2010

Кристина ДимитроваКристина Димитрова години наред вече отказва да мине под венчило с далеч по-младото от нея гадже. Причината, заради която пвеицата отказва да се омъжи за любовника си, била съвсем проста - тя не искала да сподели с него цляото си финансово и материално имущество, което при един евентуален развод ще бъде разделено на две, а в крайна сметка е придобито само от нея.

„Кристина е с него само заради секса и заради това, че изглежда добре и е млад. Той иначе няма пукната стотинка в джоба, тя го издържа и едвам смогва на прищевките му. Той пък е с нея, за да се облажва финансово - връзката им е взаимноизгодна и едва ли има някакви чувства помежду им", разясняват запознати със ситуацията.
Естрадната изпълнителка има зад гърба си два брака и два развода с Агент Тенев и с футболиста Георги Димитров. Наскоро русата чаровница призна, че не се е чувствала щастлива нито с единия, нито с другия заради обсебващата им ревност.

източник: Контра

Кристина Димитрова
Прочита: 5824

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.