Събота, 26 Октомври 2024

Лейди Гага изкупи последната колекция на български дизайнери

Печат Е-мейл
16 Май 2011

Ясен Самуилов и Лидия СтояноваЛейди Гага е изкупила почти всички модели от колекцията на български дизайнер, съобщава "Дойче веле", като се позовава на "Диарио провинсия". Мексиканският вестник е публикувал публикувал интервю с българския дизаъйнер Ясен Самуилов, чийто най-известен клиент е поп звездата Лейди Гага.

"Мнозина са на мнение, че да разработваш модели за Лейди Гага е като да си неин роб. Българинът Ясен Самуилов, основател на модната марка "On Auta Tout Vu", вижда нещата другояче - да обличаш Лейди Гага те зарежда със свобода", цитира вестникът Самуилов.

Българинът основава фирмата си заедно със сънародничката си Лидия Стоянова с идеята да създават странни модели, предназначени за хора, които държат да бъдат различни и оценяват необикновеното. Точно това привлякло и Лейди Гага.

Сред моделите, създадени специално за певицата от двамата българи, са огърлица с огромни кристали и бяла рокля с ръчен трион, облечен в кристални елементи. Всъщност Лейди Гага е изкупила почти всички модели от една от последните колекции на дизайнерското дуо.

"Тя купи наши модели за личния си гардероб, което ще означава, че ги използва и в ежедневието", разказва Самуилов и допълва: "Харесва ни да работим с нея, но марката "On Auta Tout Vu" не бива да бъде свързвана само с Лейди Гага. Ние сме работили и с други звезди - като Глен Клоуз, както и с принцеси от Средния изток".

Прочита: 3787

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.