Събота, 27 Юли 2024

Мая Манолова с годежен пръстен

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

Мая Манолова47-годишната депутатка от БСП Мая Манолова, която доскоро въртеше забранена любов със съпартийника си Ангел Найденов, се появи на светско парти с годежен пръстен, инкрустиран с камъни.

Устатата депутатка и колегата й нямали намерение да вдигат сватба засега, тъй като и двамата имали зад гърба си по един дългогодишен, но неуспешен брак. По примера на холивудските звезди те скрепили връзката си с пръстен от бяло злато и решили първо да поживеят под един покрив, преди да се обвържат сериозно.

Доскоро депутатката, известна с прякорите си Устата и Пчеличката Мая, не сваляше брачната си халка. Бившият й съпруг Милен Манолов, който е митничар на ГПП „Гюешево", дори й дал благословията си да скрепи връзката си с брак, ако това ще я направи щастлива. Макар че двамата се разведоха преди година, той отдавна бил наясно с чувствата й, тъй като от години живеели разделени, а разводът бил само формалност за тях.

Мая и Милен запазили приятелски отношения помежду си и разтрогнали дългогодишния си брак заради новата й тръпка с Ангел Найденов без излишни драми.

„Пожелавам й още по-големи успехи в кариерата. Ако с Ангел Найденов се чувства добре, няма нищо по-хубаво", лаконичен е по темата Манолов. Не така философски обаче приела ситуацията бившата съпруга на Ангел Найденов Нина. Наскоро зарязаната половинка на социалиста, която е уважаван лекар в Димитровград, публично че е разбила семейството й, и от срам не смеела да се покаже пред хората. Извънбрачната любов на Манолова и Найденов дори станала тема за дебати сред съпартийците им.

По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 г. избирателното бюро на БСП остро критикувало тайната им връзка. То настоявало Найденов или да узакони прелюбодеянията си, или да се върне при законната си съпруга д-р Нина Найденова. Влюбената двойка предпочела да узакони любовта си.

източник: Уикенд

Прочита: 4880

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.