Вторник, 05 Март 2024

Пеньо – оборотен травестит

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

Пеньо"Биг Брадър" осиротя. Един от най-колоритните участници, изгрявали на екрана на Нова - Пеньо, отсвири продуцентите, превърнали го в звезда. Момчето момиче от Чирпан дълго се пазарило за хонорар, за да влезе в Къщата, но накрая размислило, научи „Уикенд".

Причината за отказа на Пеньо да стане част от новия сезон на „Биг Брадър" са настоящите му занимания. Брадърът си е намерил добър начин за припечелване на пари - платена любов, съскат злите езици. Затова и вече не иска да се показва по телевизията като атракция. Напротив, подобен интерес към личността му може да отблъсне част от редовните му клиенти, които предпочитат да останат анонимни за извратените си предпочитания в леглото.

Източници на „Уикенд" разкриха, че Пеньо много се колебал дали да влезе в Къщата Травеститът никак не страдал от липса на ангажименти и голямата награда изобщо не го вълнувала. Откакто излязъл от шоуто, брюнетът се е прекръстил на Парис и бил сред най оборотните травестити в столицата. По цели нощи той обикалял по най-вървежните гей барове, за да си търси компания. От време на време отскачал и до Кулата, накипрен като жена, където вършеел в казиното на Коко Динев.

Там го забърсвали заможни похотливи гърци, които го възнаграждавали с по 100 евро за компанията му.

Сред клиентелата на Пеньо-Парис имало хора с възможности, които не можели да се лишат от услугите му за цял месец, колкото би траял престоят му в Къщата. Затова и брадърът отказал да се включи в шоуто и да изпусне юздите на бизнеса си.

Другите притеснения, спрели Парис да се върне в „Биг Брадър", са свързани с един от съквартирантите, с който се познава доста добре - Пацо. Футболистът от Гълъбово се бе заканил да бие травестита при първа възможност. Затова и брюнетът решил, че този път няма да му се размине, ако двамата се засекат под един покрив. „Не съм дал толкова пари за лицето си, та някой гамен да ме обезобрази", отсякъл Пеньо.

От няколко години брадърът наистина претърпява драстични промени във външността си. Постепенно от грозно пате травеститът успя да се превърне в истински лебед. Той събра пари, за да си напълни устни със силиконов гел, и следващата му стъпка е пластика на тялото. Пеньо обмислял да спести средства за по-мащабни корекции, при които да се сдобие и с женски полови органи. Мечтата му пък била да има достатъчно пари, че да се подложи и на медикаментозна хормонална терапия, с която да завърши трансформацията си от мъж в жена.

За всичко това обаче на брадъра му трябвали поне 50 000 лева, а надеждата му била някой от богатите му клиенти да пожелае да ги инвестира във външността му. За да не стряска клиентите, които се радват на ласките му обаче, травеститът пожелал да не се появява на екран и веднъж завинаги да скъса с предишния си медиен имидж.

източник: Уикенд

Прочита: 5509

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.