Понеделник, 11 Декември 2023

Весела Нейнски се отрови

Печат Е-мейл
08 Май 2012

Весела Нейнски"Много съм зле, направо за болница. Не мога да си отворя очите, толкова съм подута... даже съм се снимала за спомен... Отровила съм се сигурно от нещо, но не знам от какво, ядох само киви за вечеря", написа на стената си бившата любовница на актьора Освалдо Риос и джазпевеца Васил Петров.

Според първоначалния й "анализ" тя погълнала отровата под формата на... туршия. "Направо не мога да повярвам, няма толкова подут човек, приличам на човечето на Мишелин, и цяла нощ ме сърбеше ужасно кожата...". В крайна сметка се оказало, че Нейнски се натровила от варено яйце, но се разминала само с алергия.

източник: Шоу

Прочита: 4027

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.