Петък, 23 Февруари 2024

Жената на Малин Кръстев го изостави

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

Станка Калчева и Малин КръстевРаздялата на актьорите Малин Кръстев и Станка Калчева изненада цялата гилдия. Двамата прекратиха дългогодишната си връзка, чийто плод е синът им Борис. Вече от няколко месеца живеят под различни покриви, но избягват коментари по темата.

Заради мистерията, в която обвиха разлъката си, се появиха и редица слухове. Според най-популярния Станка се влюбила в друг мъж и затова оставила Малин. В гилдията припомнят, че навремето заради него Калчева се разделила с колегата си Стефан Мавродиев. Слухове много, но засега нищо не е ясно. Малин и Станка упорито мълчат по въпроса за раздялата си.

източник: Уикенд

Прочита: 6895

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.