Неделя, 28 Май 2023

Трупат се мускули без мозъчни клетки

Печат Е-мейл
09 Ноември 2011

ВаляСамо в България мъжете модели са културисти, а футболистите - модели. Всъщност какво ли ни е наред, че сме тръгнали да обсъждаме модния бизнес?! И все пак световната практика показва, че не трупането на мускули при мъжете е най-важното. Истината е, че повечето от родните модели нямат никаква реализация в чужбина точно заради това, че тук мисленето е доста по-различно. Всички искат да са клонинги на Памела Андерсън и Брад Пит, но от всяко дърво свирка не става.

Вулева и Кулезич - две змии на едно място

Наскоро Албена Вулева и Люба Кулезич бяха забелязани заедно на светско събитие. Доста от присъстващите заявиха: "Вижте двете змии на едно мято!" Замисляйки се... това е доста точно казано! Блондинките се намериха и задомиха в ТВ 7, а сега очевидно са станали и първи дружки. Няма лошо да си съскат, че иначе кой мъж би ги изтърпял?!

Валя - като сладък еклер

Валя "изненада" меломаните (казваме така, защото се чудим дали има фенове) с нова песен, носейки името "Хвана ли те". Без задръжки и излишни притеснения блондито припка в клипа като един сладък еклер с още по-сладък пълнеж. Навярно и тя, както повечето, няма никаква самооценка и е сложила късата рокля, мислейки се за Джей Ло.

Прочита: 4060

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.