Неделя, 11 Юни 2023

Родни звезди на градус в Слънчев бряг, Сашка Васева обеща да посвети песен на Устата

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

Сашка Васева и УстатаЖената на човека-новина Николай Бареков - Евгения, призна пред медиите на откриването на култовата морска дискотека "Час пик" "Да, с Николай се събрахме и сме много щастливи", сподели Барекова. Водещият и блондинката се забавляваха цяла нощ на едно от ВИП сепаретата, съобщи Zvezdno.bg.

"Час пик" се пукаше по шевовете от родни звезди, дошли да пийнат по три-четири големи и да дадат старт на летния сезон. На ВИП-а се бяха настанили Антон Краус и любимата му Кали, Магда без Краси Черния, моделите Златка Райкова, Виктория Джумпарова и Светлана Василева, журналистките Ива Атанасова, Нина Никол и Патриция Кирилова, най-ухажваният ерген Чавдар Александров и цял куп собственици на заведения и хотели.

Рапърът Устата се разхождаше между масите с пура и черни очила, а Сашка Васева обеща да му посвети песен.

Момчетата от ММА, начело с Благой Иванов, също купонясваха на откриването, ден преди важно състезание на морето.

Прочита: 3745

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.