Вторник, 31 Януари 2023

Само Райна Кабаиванска бие по богатство Слави

Печат Е-мейл
28 Май 2011

Райна КабаиванскаДанъчните разкриха списъка на отличниците в родния шоубизнес, съобщи Разкрития.ком

Райна Кабаиванска

Авоарите на оперната ни прима Райна Кабаиванска възлизат на 60 млн. лв., което я прави най-богатата родна знаменитост. Съпругът й, който е италианец, също е заможен бизнесмен. Освен имоти в Италия двамата притежават и луксозен апартамент в Париж, чиято пазарна цена е около 2,5 млн. евро.

Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов е на второ място с авоари около 20 млн. лв. Преди 20 г. Слави продаваше мартеници в подлеза на НДК, но сега е един от най-състоятелните хора у нас. Дългия имал и два луксозни апартамента в столицата. През годините Трифонов доказа, че е не само добър шоумен, а че е и успешен бизнесмен и продуцент.

Лили Иванова

Учудващо естрадната ни прима Лили Иванова заема трето място в листата на богаташите. Според класацията звездата кътала 12 млн. лв. Певицата била горда собственичка и на няколко луксозни имота в столицата и край морето.

Кеворк Кеворкян

Неуморният журналист Кеворк Кеворкян се нарежда на четвърто място сред родните звезди-богаташи. Мистър "Всяка неделя" притежава привлекателност от 10 млн. лв. Той е собственик на издателска къща и автор на много книги. Кеворкян е създател и на първото в страната фолкрадио "Сигнал +", което продаде преди няколко години.

Васил Найденов

Васко Кеца е пети в класацията на отличниците със състояние 7 млн. лв. Освен няколко банкови сметки изпълнителят на "Сбогом, моя любов" притежавал и доста имоти в столицата и извън нея.

Богдана Карадочева

Отредено й е шесто място с авоари от 6 млн. лв. - състояние, придобито предимно с реституция.

Телевизионерът Димитър Цонев е на седмо място, а на осмото се "кипри" Азис, който притежавал цели 5 млн. лв. Ромският славей притежава луксозен апартамент в столицата, етаж от къща, както и скъп имот в Костинброд. На 9 място е фолкдивата Ивана, а десетката заформят Любо Нейков и Евтим Милошев.

Прочита: 4814

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.