Вторник, 31 Януари 2023

"Разследваният" Евгени Минчев вечеря с шефа на НАП

Печат Е-мейл
19 Април 2011

Красимир Стефанов и Евгени МинчевДен след като жълт седмичник написа, че дъничните разследват Евгени Минчев за 7 000 500 евро, той бе видян в известен турски ресторант с шефа на НАП Красимир Стефанов.

Двамата бяха на маса заедно с 11-те номинирани за предстоящия в средата на май конкурс "Бизнесдама на годината". Стефанов и Минчев разговаряха дружески и по нищо не личеше написаното в пресата да е вярно. Два часа по-късно наш репортер улови как Минчев изпраща високопоставения си гост до автомобила му, а двамата очевидно нямаха нищо против да демонстрират приятелството си.

източник: Шоу

Прочита: 3354

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.