Понеделник, 20 Март 2023

Евгени Минчев оцени с 0 точки кулинарните умения на Райна, тя се разсърди: Няма вкус

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

Райна и Е. МинчевРайна останала много разочарована от държанието на Евгени Минчев в шоуто "Черешката на тортата". Паркетният лъв оцени кулинарните й умения с 0 точки, след което бойкотира предаването в типичния си стил.

Фолкпевицата си обяснява реакцията му с факта, че обича да е в центъра на вниманието и когато то бъде изместено в друга посока, хора с характери като неговия действат по този начин. Райна признава пред "Нов фолк", че поведението му не я изненадало и го е очаквала в един или друг момент. На това се дължи според нея и скандалът, който Евгени създаде и с продуцентите на предаването: защото в последния момент разбрал, че "Черешката на тортата" има състезателен характер.

"Не беше честно спрямо мен - е може да ме оцени с нула точки,при положение че дори не е опитал нищо, и аз да съм жертва от това, че се е изпокарал с другите", ядосва се Райна. Тя определя постъпката му като много неинтелигентна. Каквото си мислех за него преди, си остана същото и до финала. Но въпреки всичко, аз имах добро отношение към него. Имал е трудно детство, което в някаква степен повлиява на сегашния му живот, сигурна е Райна.

Прочита: 3957

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.