Сряда, 22 Май 2024

Иван Славков бере душа

Печат Е-мейл
10 Април 2011

Иван СлавковИван Славков е бил приет в болница по спешност. Батето бил докаран в тежко състояние във Военномедицинска академия в края на миналата седмица. Той се оплаквал от затруднено дишане и учестен пулс. Според лекарите Славков бил с твърде високо кръвно в прединфарктно състояние и се наложило да го стабилизират с медикаменти на система.

Батето изкарал само 2 дни в болницата, а трябвало да бъде изписан чак след седмица. Докторите били категорични, че състоянието му е сериозно и трябва да остане под лекарско наблюдение затова настоял лично генерал Стоян Тонев.

Зетят на Бай Тошо обаче си тръгнал, без дори да иска разрешение, тъй като... медицинските сестри не били „като от едно време". Самоволното напускане на Иван Славков от лечебницата предизвикало искрения гняв на жена му Валя и на доведената щерка Жени Живкова. Депутатката от БСП дори не говори със Славков, вменявайки му вина, че все пак има и отговорност да не тероризира близките си с подобни егоистични прояви, наричани от него „коньовичарски" и „пичовски".

Дори метналият се на Батето откъм характер Тодор Славков този път не подкрепил родителя си. Така днес най-близкият до Иван Славков е футболният му съмишленик Иван Вуцов. Зетят на Живков все пак е наблюдаван от медицинска сестра в къщата си в центъра на София, а за началото на седмицата са предвидени контролен преглед и нови подробни изследвания във Военна болница.

Според това, което Славков е съобщил на лекаря си във Военна болница, проблемите дошли от буквално една чаша алкохол. На Славков му е забранено да пие категорично, но никой не знае дали той спазва стриктно заповедта. „В неговия случай и една глътка може да се окаже фатална за организма му. Той преживя няколко операции през последните години", казват медиците.

Те подозират, че Батето може и да е попрекалил покрай именния ден на сина си Тодор и рождения ден на Страхо Гановски, култов бохем и БНТ продуцент от златния период на държавната телевизия по бай Тошово време.

източник: Уикенд

Прочита: 10201

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.