Понеделник, 30 Януари 2023

Калина и Китин се развеждат

Печат Е-мейл
25 Януари 2011

Китин и Калина"Красивата приказка свърши". "Царската щерка Калина и любимият й Китин Муньос се разделят". Това са само част от заглавията, които тези дни се появиха в испанската преса и интернет сайтовете. Калина и Китин не живеят под един покрив от три години, а той идва все по-рядко да ги види, твърдят източници от резиденция "Царска Бистрица", която княгинята обитава сама с детето.

Близки до фамилията Сакскобургготски пък споделят, че царят приема тежко любовната драма на любимата си щерка.

Княгинята и 17-години по-възрастният от нея мореплавател се запознават в испанско заведение. Двамата поддържат връзка близо 4 лета преди Муньос да се реши да поиска ръката й. На 26 октомври 2002-ра двамата си казват "да" в резиденция "Царска Бистрица". Под звуците на "Назад, назад, моме Калино" бащата на булката Симеон Сакскобургготски води до олтара щерка си. Четири години по-късно младото семейство обявява, че чака първа рожба. Наследникът Симеон-Хасан се ражда на 14 март 2007 г. в Правителствена болница. Тогава Калина е на 35 г., а Китин - на 52. Тортата за 38-ия рожден ден на царската дъщеря обаче нагарча от слуховете за предстоящия развод.

Началото на разпада в отношенията между княгинята и мореплавателя започнал още преди три години с решението на Калина да напусне родното му Мароко и да заживее в резиденцията на Боровец. Тя заявила на мъжа си, че за здравето на детето е по-добре то да расте сред рилските гори, а не сред пустинните пясъци на африканската държава. Муньос не пожелал да я последва, оправдавайки се с многото си ангажименти.

За последните 3 години Калина почти не е мърдала от България, а Китин да е дошъл най-много пет пъти за по седмица. По време на кратките му визити тя всячески избягвала контакта с него, разкриват хора от персонала на резиденцията. Малко по-късно Калина отказа на Муньос да го придружи на отдавна планираното плаване от бреговете на Африка до Бразилия. Той заминал и двамата не се чували и виждали повече от половин година, разкриват близки до двойката.

Калина и Китин може наистина да имат намерение да се разделят, но засега няма никакви официални данни за това. "Не знам подобно нещо, не съм и чувала да имат проблеми", каза пресаташе на Симеон Сакскобургготски Цветелина Узунова. Галя Дичева, говорител на царското семейство, не беше открита за коментар.

източник: Шоу

Прочита: 4769

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.