Събота, 22 Юни 2024

Банско най-евтин за британските туристи

Печат Е-мейл
27 Декември 2010

 Банско е най-подходящият зимен курорт за британските туристи, които искат да изкарат хубава, но и евтина ски ваканция.

Това се посочва в доклад на компанията за туристически услуги Post Office.

В доклада се отбелязва, че по време на почивката си в българския курорт британският турист ще похарчи средно едва 1 002.69 британски лири, в това число и за 6-дневен пропуск за лифтовете и за наем на ски, както и за типично семейно блюдо, чаша кафе и кока-кола.

На второ място като най-евтин ски курорт за британците се препоръчва Кранска гора в Словения, където ски ваканцията ще излезе средно от 1 101.21 британски лири.

Най-скъп курорт за британските туристи е Венген, в Швейцария, където ски почивката излиза двойно, колкото тази в Банско, се допълва в доклада тоест 2 015.59 британски лири.

Прочита: 3029

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.