Събота, 27 Юли 2024

40 000 души пяха с Енрике Иглесиас

Печат Е-мейл
01 Октомври 2010

Енрике ИглесиасСлед концерта паркът зад музея "Земята и хората" - сметище

40 хиляди души пяха заедно с Енрике Иглесиас, който пристигна в София за 15-годишнината на М-Тел. Въпреки дъжда хилядите фенове се разтопиха от нежните ритми и латино страстите. Изпълнителят излезе малко след 21 часа на сцената с думите "Здравейте, София", и дари половин час повече на почитателите си.

Концертът започна с изпълнение на британката DJ Sonique, която наелектризира публиката за появяването на Енрике. Секссимволът за милиони момичета по света не изневери на традицията и създаде "концерт от въздишки".

Енрике Иглесиас изпълни голяма част от хитове си, а към края на шоуто покани млада дама от публиката при него на сцената. Като един истински мачо, Енрике успокои развълнуваната девойка с целувка, докато изпълняваше хита си "Hero".

Иглесиас е на турне, за да представи новия си албум "Еуфория". "Работих много върху него, той ми дава живот и енергия. Еклектиката в него го прави много различен", довери в среднощно интервю за бТВ изпълнителят. "Много ми хареса тук, по време на концерта бях наистина щастлив. За мен беше много студено, а тези 30-40 хиляди души стояха под дъжда заради мен", сподели Енрике.

Този месец бащата на Енрике - Хулио Иглесиас, също идва за концерт в София. "Баща ми много се ядоса, като разбра, че ще идвам преди него - каза, че хората ще слушат повече мен", каза Енрике, но веднага допълни: "Шегувам сe".

Купища боклуци и адско задръстване заляха центъра на столицата след концерта на поп звездата Енрике Иглесиас в сряда вечер. Хилядите фенове на секссимвола обаче героично изтърпяха всички несгоди и с усмивка се запътиха към домовете си.

Буквално минути след края на събитието паркът зад музея "Земята и хората" придоби вид на сметище. Хилядите дъждобрани, които бяха раздадени часове преди концерта, се превърнаха в естествена настилка на поляната. Кофите за боклук се оказаха крайно недостатъчни, а 800-те килограма конфети, които обсипаха гостите на концерта, допълнително усложниха и без това тежкия за преминаване терен.

Малко преди 23.00 часа хилядите фенове се запътиха към вкъщи и се озоваха в задръстване. И това препятствие обаче не успя да помрачи настроението дори на най-малките почитатели на топизпълнителя.

Испанският секссимвол представи някои от най-големите си хитове на безплатен концерт у нас. За сигурността на събитието се грижиха над четиристотин души и до инциденти не се стигна.

Прочита: 3341

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.