Събота, 27 Юли 2024

Николета Л. раздели Божинов и Алисия

Печат Е-мейл
09 Септември 2010

Валери Божинов, Николета Лозанова и АлиисияНападателят на националния отбор Валери Божинов е изгонил от къщата си в Парма майката на сина си Алисия. Но нейното място вече е заето от плеймейтката Николета Лозанова. Сензационната новина разкриха няколко независими един от друг източника.

Николета и Валери се сближили покрай посещенията й в Италия, докъдето тя пътува постоянно заради ангажиментите си към модна агенция от Милано. Открай време силиконоватa сексбомба от Пловдив крие упорито мъжа, в чието легло си ляга. Пред няколко по-близки хора обаче споделила, че това се налага, тъй като тайнственият обект на чувствата й е обвързан и моментът, в който ще разкрие самоличността му, ще настъпи, когато той прекрати отношенията си с нейната конкурентка.

Лозанова загатна, че мъжът е футболист, но не назова името му. Е, вече е 100% сигурно: това е Валери Божинов!

Според източници Валери и Николета консумирали любовта си в апартамент в Парма, който той наемал специално за срещите си с бившата изгора на вратаря и свой съотборник Николай Михайлов.

Често Божинов отскачал до Милано, където Лозанова разполага с друго жилище на метри от стадиона на „Милан", „Сан Сиро", осигурено от модните й работодатели. Божинов изнаглял пред майката на сина си и няколко пъти Николета гостувала даже в семейното им гнездо, което не останало скрито от Алисия.

Самата Лозанова никога не е крила, че има симпатии към футболния национал. Няколко пъти в интервюта е разкривала своя мъжки ТОП 3, в който не фигурира бившият й Михайлов, но за сметка на това първото място е заето именно за Божинов.

Негови приятели потвърдиха, че малко повече от месец Алисия не живее при Валери в Парма. Да си събере багажа обаче е виновна не само Николета, но и безскруполната алчност на певицата от село Вакарел.

Лансираната изкуствено за певица номер 1 на "Ара" Алисия използвала като дойна крава милионера Божинов. Пристрастената към парите и лукса блондинка харчела на поразия от банковата сметка на нападателя на „Парма", чиято годишна заплата възлиза на 900 хиляди евро. Освен нея обаче на клона били накацали и всичките й роднини - майка, баща, братя, братовчеди до девето коляно, които го лющели за пари с повод и без повод.

Последният разточителен харч на Валери бил преди седмица на кръщенето на сина му. От благоприличие и в името на Джуниър и двамата родители демонтрирали отлични отношения помежду си. "Но въпреки това си пролича студенина помежду им", довериха присъствали на тържеството. Та за церемонията, гощавките, тоалетите на Алисия и тъща му националът кихнал към 10 бона.

Чашата с търпението на Валери преляла обаче, когато Алисия му поискала 1 милион евро. Плановете на чалгаджийката да построи хотелски комплекс върху два декара в Слънчев бряг обаче се оказали сметки без кръчмар. Божинов се усетил, че жена му го цица най-безсрамно, и след грандиозен скандал първо й отказал повече да я спонсорира, след което й посочил вратата на жилището им в Парма.

„От известно време забелязахме някаква промяна в Алисия. Личи си, че има проблеми.

Тя обаче не споделя грижите си с нас, защото смята себе си за най-великата певица на всички времена, а нас за некадърнички", споделиха колежки на певицата от „Ара".

източник: Уикенд

Прочита: 9328

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.