Понеделник, 05 Юни 2023

Сергей Станишев: Елена Йончева трябва да бъде разкъсана на парчета

Печат Е-мейл
05 Юли 2010

Елена ЙончеваЕлена Йончева е започнала преговори с шефове на БНТ да се върне в телевизията, довериха от „Сан Стефано" 29. Топ журналистката се чудела дали да води собствено предаване, или да прави прословутите си репортажи от горещите точки на света.

Все още не е ясно кога рубриката на Йончева ще тръгне в ефира на БНТ, но вече със сигурност се знае, че преговорите завършват успешно. Сергей Станишев не е оказал никакво политическо влияние, за да помогне на бившата си любовница.

Станишката дори се изсмял на мераците на Елена с думите: „Репортажите й са толкова скъпи, че ако данъкоплатците знаят колко пари трошат по приумиците на Йончева, ще я разкъсат на парчета на улицата!".

източник: Папарак

Прочита: 3966

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.