Четвъртък, 23 Май 2024

Елена Йончева ражда на 47

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

Елена Йончева и Пламен ТодоровБившата половинка на Сергей Станишев Елена Йончева чака дете от младия си приятел арх. Пламен Тодоров. Топжурналистката е в края на седмия месец на бременността и се очаква до роди в началото на декември.

47-годишната блондинка трябваше да се включи с авторска рубрика в премиерното шоу на bTV "Преди обед". На въпрос на изданието "Кога ще видим Елена на екран?", от медията отговорили, че в "момента тя има много важна лична работа".

Йончева отдавна иска дете. "Няма да се откажа от мечтата си", беше признала тя преди време. Сега мечтата й е напът да се роди.

Бъдещият татко Пламен, който е със 7 лета по-млад от журналистката, притежава собствено архитектурно "Зуум студио", което управлява заедно с брат си Теодор, също архитект.

източник: Шоу

Прочита: 6678

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.