Събота, 22 Юни 2024

Милионерът Чочо Александров пред фалит?

Печат Е-мейл
09 Юни 2010

Чочо АлександровФинансовата криза ударила жестоко несебърския бизнесмен Чавдар Александров, раздуват край морето.

Милионерът-плейбой Чочо бил принуден да продава имотите си под 300 евро на кв. м и въпреки това не успявал да намери клиенти, одумват го негови конкуренти. Те съскат, че всъщност цялата му строителна дейност включвала 4-5 комплекса в Слънчев бряг и Тънково.

Твърди се, че той се е отказал и от екстравагантната идея да построи небостъргача „Тънково Хилс", за когото жители в района иронично коментираха, щял да е единственият небостъргач в света, построен в полето.

Интересна ще бъде развръзката на бизнеса на сексапилния богаташ, който според мълвата е продал и офиса си в сградата на "Булбанк", за да вдигне на крака делата си.

източник: Шоу

Прочита: 6319

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.