Петък, 09 Юни 2023

Мургина въртяла приятелски кръг „Мимовете”

Печат Е-мейл
06 Май 2010

Мария МургинаУволнената шефка на НАП Мария Мургина била заформила приятелски кръг „Мимовете”, в който влизали бившият й съпруг – актьорът Митко Мургин, Светлин Невински, Деян Кавръков, Соломон Паси и Георги Крумов, разкриват запознати.

Кодовото название „Мимовете” дошло от бившата професия на повечето от участниците в приятелския кръг, които се изявявали в театър „Движение” на Вельо Горанов. Те обаче показали освен актьорски, и завиден бизнеснюх и се специализирали в бързото завъртане на ДДС.

Първа за „Мимовете” заговори Маргарита Михнева, която разказа как те първи си вземат милионите от държавата, докато други чакат с години. „Стигнах до факта, че Георги Крумов е приятел с бившия мъж на Мургина, и по тази логика той е един от малкото бизнесмени, които първи си връщат ДДС-то. Казвам този факт, след като имам пълната информация от НАП.

източник: Шоу
Прочита: 3911

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.