Петък, 09 Юни 2023

Продуцентите фалшифицират вота от „Биг Брадър Фемили”?

Печат Е-мейл
03 Май 2010

 Притеснителен слух за всички фенове на формата „Биг Брадър Фемили” плъзна преди дни от хора в хакерските среди.

Специализирана проверка на вещи компютърджии с в софтуера на sms гласуването, разкрива супер скандалната новина, че вотът на зрителите за изгонване на участниците от шоуто се манипулира и дори фалшифицира от продуцентите.

Трафикът на гласуване категорично не отговаря на този, който продуцентите обявяват, категорични са специалистите.

Тяхната информация, разбира се, е неофициална, но е идеалната основа да се направи официална проверка по случая. Ако хакерите излязат прави, това означава, че продуцентите на шоуто трябва да бъдат подведени под отговорност за измама в особено големи размери.

Хората плащат, защото вярват, че думата им ще бъде отчетена, а така поднесени нещата показват, че вотът им е само торба за пълнене на пари.

Това е повече от престъпление, дават мнение по случая журналистите.

Те също апелират случаят да бъде проверен от ръководството на медията и компетентните органи, а резултатите оповестени публично.

източник: Папарак
Прочита: 2232

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.