Понеделник, 26 Февруари 2024

Жената на Петър Слабаков се развела, докато раждала

Печат Е-мейл
13 Април 2010

Цветана ГълъбоваАктрисата Цветана Гълъбова се развела с първия си съпруг в родилното отделение, когато разбрала, че половинката й има връзка с нейна колежка. Злите езици говорят, че историята била далеч по-драматична.

Всъщност режисьорът Методи Андонов се явил нечовешки пиян, за да иска развод на жена си и официално да не даде името на втората си дъщеря, която била на път да се роди. Няколко години по-късно Гълъбова заживява с Петър Слабаков в село Бериево, където и след смъртта му продължава да се грижи за наследството им от 22 котки. Слабаков-баща и половинката му живеели толкова мизерно, че нямали никаква финансова възможност да подложат на кастрация котките си и по тази причина те се размножили до невъзможност.

източник: Контра
Прочита: 7846

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.