Вторник, 05 Март 2024

Део и Лора затънаха в борчове

Печат Е-мейл
08 Април 2010

Лора и ДеоМакар да е на години, в които би могла да се издържа сама, Лора Караджова продължава да виси на плещите на родителите си. Блондинката, която е известна в столичния хайлайф с непрестанните си сексуални оргии и употреба на леки наркотици, така и не успя да изгради кариера на певица.

Караджова няма никакви участия, няма стабилна работа и странични доходи, заради което не спира да иска пари от известния си баща Данчо Караджов, вокалист на група „Сигнал".

Според мълвата преди няколко месеца Лора и Део взели 10 000 лева назаем, които обещали бързо да върнат. Впоследствие обаче се покрили.

"И двамата са затънали до гуша. Реват, че нямат пари, а не спират да се друсат и да пият. Сигурно висят с мангизи на половината хайлайф", разказва техен познат.

източник: Шок
Прочита: 3998

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.