Събота, 27 Юли 2024

Део и Лора 100% разделени

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Део и ЛораРазделени заедно – с това странно положение се примирявали Део и Лора Караджова. Двамата вече не били гаджета, но го криели, за да не разочароват феновете си, научи „Уикенд" от техни колеги. Допълнителен стимул да продължат да пазят разлъката си в тайна била вероятността с евентуалното си признание да разрушат имиджа си на млада, талантлива и сплотена двойка.

Блондинът и дъщерята на Данчо Караджов съвсем не се затруднявали да поддържат илюзията, че още са влюбени един в друг. Така или иначе двамата преценили, че след 8-годишна връзка е задължително да запазят приятелството си. Затова разделените Лора и Део продължавали да прекарват времето си заедно. Често излизали и се веселели в обща компания. А в края на февруари даже си подариха екзотична почивка до остров Сао Висенте, припомнят по-паметливи техни фенове.

Повече от 2 седмици Део, Лора и техни приятели прекараха на късчето земя, което е част от островната държава Кабо Верде,която се намира в Северния Атлантически океан на запад от Африка. В Сао Висенте Део, Лора и компания се разхождаха, събираха тен и караха сърфове, а когато се прибраха в България, се върнаха към предишния си живот.

Лора отново се посвети на музиката си, а Део се включи в танцовото състезание „Денсинг Старс".

В шоуто блондинът, който се изявява като водещ по халтури, а от време на време и като рапър, доста се сближил със сценичната си партньорка Елена Добрикова, разнася мълвата.

Покрай ежедневните репетиции приятелството им се задълбочило и двамата започнали да се виждат и извън предаването.

„Държанието им един към друг е доста освободено. Личи си, че са си доста близки. Нищо чудно работните им отношения да са прераснали в нещо повече коментират запознати и обобщават, че Део и Елена все по-открито демонстрират симпатиите си един към друг. Така двамата неволно спомогнали за задълбочаването на слуха, че помежду им се е зародила любов.

Наред с това прави впечатление и отсъствието на Лора Караджова. Певицата нито веднъж не се появи на лайф на „Денсинг Старс", за да подкрепи годеника си Део. Бойкотирането й на предаването мнозина възприеха като негласно потвърждение, че с блондина вече я свързва само крепка дружба.

източник: Уикенд

Прочита: 4320

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.