Събота, 27 Юли 2024

Фолкдивата Мария сексбомба на годината, Константин - секссимвол

Печат Е-мейл
01 Април 2010

Мария“Двама се карат, трети печели” - на този принцип премина тазгодишната церемония за “Сексбомба на годината 2010”, която можем изцяло да определим като един модерен вариант на “комедия от грешки”, съобщи avtora.com.

Въпреки че до последно се очакваше титлата да грабне една измежду двете най-горещи (и доста актуални в последно време) плеймейтки - Николета Лозанова и Златка Димитрова, в крайна сметка тя отиде при фолкдивата Мария.

За присъстващите в клуб Night Flight обаче изборът като че ли можеше да се очаква, като имаме предвид, че от всички номинирани (Алисия и Преслава допълваха категорията) само Златка и победителката присъстваха на шоуто.

“За една майка няма по-голяма гордост от това да я признаят и като жена”, коментира от сцената Мария, която преди около година и половина се сдоби с дъщеричка.

Погледите на всички обаче събра съвсем прясно модерираната плеймейтка Златка, която демонстрира с гордост новите си придобивки от 840 кубика силикон. Плътно до нея стоеше и неофициалната й половинка - самбистът Благой Иванова-Багата, който видимо бе на ръба да “премине в страната на сънищата” от скука, преди да обявят, че двамата печелят в категорията “най-секси двойка” на годината.

Сред най-атрактивните дами в залата можем да отличим и фолкпевицата Елена Паришева, чието деколте спечели овациите на публиката (както и съжалението, че не е обявена графа “най-показен естествен бюст на годината”).

На партито присъстваха и тризначките, които са по-чести гости на светските събития от самите журналисти, бившата "Мис България" Наталия Гуркова, Лили от Big Brother 3, Христина от Survivor 4, още няколко представителки на фолкбранша като Райна, Саманта и Галена, дошла на събитието с благоверния си - болярският милионер Галин, изпуснал възможността да се засече с бившата си - ДесиСлава, тъй като тя не уважи купона.

Иначе самото шоу премина вяло, скучно и изобилстваше от гафове (в които не включваме, че церемонията премина без участието на повечето от номинираните). Водещи бяха Нина Никол и съпругът й Митьо Крика, чието “домашно” чувство за хумор в стил Big Brother остана изцяло неразбрано за по-голямата част от аудиторията.

Oще от самото начало журито закъсня с избора си за първата категория и преминавайки под знака на импровизацията, шоуто потъна в тотален хаос. В това русло премина и иначе благородната инициатива за събиране на средства за деца с трансплантации, включваща търг за различни предмети - собственост на популярни имена от родния шоубизнес.

Повечето от гостите, които иначе отдадоха нужното внимание на марковите питиета и сексапилните дами до тях, въобще и не дадоха признаци, че се намират в залата при разиграването - дали защото не намериха каузата за достатъчно мотивираща, или защото ценяха портфейлите си повече от здравето на бъдещото поколение, само те си знаят.

В крайна сметка можем да заключим, че вече имаме налице новата “сексбомба на годината” в лицето на Мария, а иначе в Night Flight нямаше признаци нито за секс, нито за бомби...

Победителите в отделните категории:

Сексбомба на годината: Мария

Секссимвол на годината: Константин

Най-секси блондинка: Елена Паришева

Най-секси двойка: Златка и Благой Иванов

Най-секси тв водеща: Вихра и Даниела - “Станция Нова”

Най-секси майка: Димана

Най-секси бизнес дама: Наталия Караянева - Мебели “Варано”

Най-секси риалити звезда: - Лили от Big Brother 3

Най-секси певица: Габриела

Прочита: 4525

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.