Вторник, 18 Юни 2024

Жорж Ганчев се завръща в телевизията

Печат Е-мейл
26 Март 2010

Жорж ГанчевЖорж Ганчев ще води предаване в БГ ефира - нещо, което правеше и преди години. Новото му едночасово седмично шоу ще се казва „Добрата новина" и ще се излъчва по Boенния канал.

Стартът е на 25 похвали се самият. Ганчев е една от най-колоритните личности в политиката след 10 ноември 1989-а. С настъпването на демокрацията дългогодишният емигрант в Англия и Америка стана лидер на Българския бизнес блок, влезе два пъти като депутат в парламента и събра значителен брой гласове на избори за президент. Напоследък той се бе оттеглил от партийния ни живот. Нещо повече - дълго време отсъстваше от България. Сега обаче отново е у нас и подготвя завръщането си в обществения живот на страната.

източник: Уикенд
Прочита: 2958

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.