Петък, 09 Юни 2023

Мая Илиева се разделила с Шванца

Печат Е-мейл
23 Март 2010

Мая и ШванцаМая Илиева все по-често се появява по светски прояви без годеника си, известен с прозвището си Шванца. Тя изгледа кабарето „Произведено в България", отново без до нея да е якото момче от Варна и този факт затвърди все повече слухът, че явно разлъката им е реалност.

Вдовицата на Георги Илиев беше в компанията на скандалната адвокатка Бояна, която се прочу не толкова покрай делата си, а заради сантименталния си роман с дизайнерката Божидара Бакалова. Кавалер на хубавите жени беше господин на средна възраст, който също озадачи светските клюкари, тъй като бе напълно непознат. Триото вдигаше наздравици с прескъпото шампанско Moet&Chandon.

Мая бе видимо напълно обсебена от изявата на мима Емилиян Цанковски, ученик на великия Марсел Марсо, и в изражението и не се долавяше нито следа от тъга от раздяла или пък липса на мъжко присъствие. Това поведение обаче е типично за вдовицата, която винаги е напълно овладяна и изглежда така, все едно постоянно е в едно и също настроение.

източник: Контра
Прочита: 5503

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.