Събота, 27 Юли 2024

Преслава с аборт от Жоро Главата

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

ПреславаАборт е причината за бързата раздяла на Преслава и поредния й любовник Георги Славов-Жоро Главата, научи ексклузивно „Уикенд". Фолкзвездата заченала, докато кръшка на гаджето си Геоорги Станоев – Бирмата със сина на сикаджийския бос Стои Славов. Близки до официалния партньор на певицата от Перник разкриват, че тя се е върнала посрамена при него, след като била забременена насила от Жоро Главата.

Преслава нямала никакво намерение да става майка и била изненадана от липсата на месечното си неразположение в средата на този месец. По вида на любовника си, когато му съобщила новината, разбрала, че той нарочно я е заплодил. Славов искал да си гарантира верността й и продължението на връзката им с общо дете.

Певицата обаче не се колебала въобще преди да направи аборт и веднага се отървала от нежеланото бебе, което все още било ембрион.

Това не е първият аборт на певицата, която в началото на годината чакала дете и от предишния си любим плевенския баровец Цветелин Маринов -Цуни. Въпреки риска, че ще увреди детеродните си функции обаче, Преслава бързо се отървала и от тази бременност.

Решението й коствало раздяла с Жоро Главата, който бил бесен, че на своя глава е убила общото им бебе. Така посрамената певица се върнала с подвита опашка при пернишкия баровец Жоро Бирмата. Преслава признала, че той съгласили да приберат невярната певица.

Факт е обаче, че той преглътнал унижението и отново е с фолкзвездата. Нещо повече - той се грижел за нея както преди и се стараел нищо да не й липсва. Това според запознати е и причината Преслава най-сетне да се реши на сватба и да му обещае сърцето си. „Що народ мина това момиче. Все обяснява, че търси любовта, а си избира лигави новобогаташчета. Явно е разбрала, че трябва да спре с глупостите и да си намери мъж, който да я гледа", коментират и близки до Преслава. По думите им за аборта на певицата не знаел никой от семейството й. Роднините й дори не подозирали, че фолкзвездата е огън в леглото и сменя мъжете като носни кърпи.

източник: Уикенд

Прочита: 4101

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.