Сряда, 08 Февруари 2023

Животът на мъжа зависи от женския ум

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009
Може ли  продължителността на живота на един мъж да зависи от нивото на интелекта на неговата половинка? По мнението  на  учени от Стокхолм това е напълно възможно. Специалистите направили наблюдение върху  поведението на 1,5 милиона двойки от различни краища на света. По време на мащабното проучване, отнело на учените  години задълбочен труд, се изяснило, че колкото по-умна е една жена, толкова по-дълго живее съпругът й. Виж, обратната връзка /влияние на мъжкия интелект върху  здравето на жената/ въобще не била открита.
Истината е, че жената взима основните решения в семейството. От нея зависи  колко здравословно ще се хранят членовете на фамилията и какви други екстри ще могат да си позволят.
Разбира се, мъжът също допринася за продължителността на живота на съпрузите. Колкото повече пари  внася вкъщи, толкова по-качествени и разнообразни продукти за ядене ще се купуват. От средствата, които влизат с семейния бюджет,  зависи и какво медицинско обслужване ще си позволи семейството. Пак пари са нужни и за пълноценната почивка.
Всички тези фактори, събрани в едно, определят и продължителността на житвота на човека.
Прочита: 2586

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.