Неделя, 16 Май 2021

Диетите и алкохолът са врагове

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

 Алкохолните напитки неутрализират полезния ефект от диетите, смятат британски учени. Много жени се отказват от сладкото, както и от други висококалорични храни, но забравят, че алкохолът също е от тях.

Например в една чаша вино се съдържат 134 калории. Толкова има и в две парчета кекс. Специалистите провели допитване и установили, че всяка трета жена изчислява калориите, които употребява.

Но само една от тях отчита калоричността на алкохола, който си позволява понякога. Затова експертите напомнят, че спиртните напитки могат да елиминират ефекта от диетите.

Прочита: 2543

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.