Четвъртък, 09 Май 2024

Депардийо излиза в пенсия

Печат Е-мейл
10 Януари 2014

Жерар ДепардийоЖерар Депардийо се чувства уморен и обмисля да сложи край на кариерата си. „Актьорството вече ми тежи", призна той пред „Журнал дьо диманш".

Запитан за бъдещите му творчески планове, Жерар заяви, че възнамерява да се оттегли от екрана. Работата по снимачните площадки вече го отегчавала и имал нужда от нови предизвикателства. Затова и в следващите години щял да се посвети на пътешествия по света и запознанства с други култури.

„Отдавна вече не се нуждая от парите, които изкарвам като актьор. Време е да правя това, което искам и когато го искам", обяви французинът.

В интервюто си за „Журнал дьо диманш" Жерар твърди, че професията му била много вдъхновяваща за него, но и твърде изморителна. Тя буквално изпила силите му и му отнела много от удоволствията на живота.

Миналата година Депардийо се отказа от френското си гражданство заради безумните данъци, с които президентът социалист Франсоа Оланд обложи богатите хора в страната. Сега той прекарва по-голямата част от времето си в Италия, Русия и Украйна.

източник: Уикенд

Прочита: 2955

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.