Понеделник, 26 Февруари 2024

Бланка Влашич заряза шампиона Никола Карабатич

Печат Е-мейл
21 Декември 2010

Бланка Влашич и Никола КарабатичСветовната и европейска шампионка в скока на височина Бланка Влашич е прекратила връзката си с олимпийския шампион с Франция в хандбала Никола Карабатич. Хърватката призна това в местно токшоу. Влашич за първи път говори пред медиите за своя интимна връзка.

 

Тя призна, че наистина е имала по-близки отношения с французина със сръбска кръв, но всичко между тях е приключило преди около два месеца и половина. Влашич уточни, че идеята двамата да бъдат заедно е била добра, но връзката им е била възпрепятствана от далечното разстояние и многобройните им ангажименти.

Бланка сподели също така, че в медиите са се изписали много лъжи за отношенията й с Карабатич, но тя сама е предпочела да разкрие истината в телевизионното шоу.

Прочита: 3646

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.