Петък, 09 Юни 2023

Елена Сантарели свалила Коради с SMS

Печат Е-мейл
15 Декември 2010

Елена Сантарели и Бернардо КорадиEдно от най-красивите лица на италианския моден подиум и малкия екран - Елена Сантарели, разказа как навремето се е запознала със своя настоящ възлюбен и баща на детето й - футболиста на "Удинезе" Бернардо Коради. По думите й тя намерила път към сърцето на Бернардо с помощта на съобщение на мобилния телефон.

 

"На 19 ноември 2005 година му изпратих SMS с текст: "Здравей, аз съм Елена Сантарели, как си". Оттогава двамата сме неразделни. "Мисля, че той не може да се оплаче от мен във всяко едно отношение", сподели русокосата изкусителка в ексклузивно интервю за италианското седмично списание "Chi".

Въпреки многобройните слухове, двойката все още не е скрепила официално своите отношения. "Не се притеснявайте, скоро той ще ми зададе съдбоносния въпрос. Ще бъде както обикновено - той ще застане на колене пред мен и ще ми подари пръстен", уверена е тя.

Красавицата вече е получила предложения за работа в модния бизнес, но тя е твърдо решена да се върне едва след като отново влезе в онази великолепна форма отпреди раждането.

Прочита: 3502

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.