Събота, 27 Юли 2024

Роб Патинсън оплю холивудските сценаристи

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

Роб ПатинсънАктьорът Робърт Патинсън, който стана популярен с ролята си във вампирската сага "Здрач", твърди, че повечето холивудски сценарии са пълни бълвочи, пише американски таблоид.

Звездата от "Здрач", който играе главната роля в новия проект на Дейвид Кронънбърг, сподели, че пресява много старателно получените предложения, съобщи БГНЕС. Той освен това разкри, че приел да се снима в "Cosmopolis", тъй като сценарият му бил добре написан.

В "Cosmopolis" имаше много специфичен глас още от самото начало. Действително бе написан много добре", настоя британецът в интервю. "Повечето сценарии (в Холивуд) са пълни ла*на и човек постоянно се чуди как да ги направи по-добри. Но този... всичко, което трябваше да се прави, бе да произнеса репликите. Дори наистина ла*нян актьор щеше да може да седне пред камерата, да каже думите и въпреки всичко да звучи добре", допълни секссимволът.

Прочита: 2319

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.