Сряда, 08 Май 2024

Папарак съди Майк Тайсън за $25 млн. за мозъчно сътресение от лявото му кроше

Печат Е-мейл
21 Октомври 2010

Майк ТайсънАмериканският фотограф Антонио Ечевария е подал иск във Върховния съд в Лос Анджелис срещу скандалния шампион по бокс Майк Тайсън, съобщава светския сайт TMZ. Папаракът се оплаква, че през ноември миналата година е бил пребит от Тайсън на международното летище в Града на ангелите.

По думите на човека, боксьорът му набил едно ляво круше, с което го свалил на земята, и после счупил апарата му, за да не публикува направените снимки.

Вследствие на удара папаракът получил мозъчно сътресение и увредил гръбначния си стълб. Затова той сега иска обезщетение от звездата в размер на 25 млн. долара.

По време на инцидента миналата година Тайсън беше задържан от полицията, но тогава заяви, че фотографът пръв го е ударил и той е трябвало да се защити. Ченгетата държаха боксьора няколко часа в участъка, но го пуснаха под гаранция от 20 хиляди долара. Тогава фотографът, който беше закаран в болница, не предяви никакви обвинения срещу побойника, а прокуратурата не започна разследване поради липса на достатъчно улики.

Прочита: 4255

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.