Петък, 01 Март 2024

Секссимвол - шампионка от Димантената лига

Печат Е-мейл
09 Август 2010

Дария КлишинаСпиращата дъха на мнозина мъже по цял свят рускиня Дария Клишина доказа, че е не само красива, но и талантлива. Тя спечели първото място в скока на дължина на турнира от Димантената лига в Стокхолм.

 

19-годишната рускиня, която заема второ място в световната ранглиста за сезона със 7,03 метра, постигна 6,78 метра за първото място.

Прочита: 6452

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.