Петък, 10 Май 2024

Продуцентска къща "Музика Нова" търси български таланти

Печат Е-мейл
11 Юни 2011

 - Здравейте, много се радвам, че мога да се срещна с вас, господин Валери Владимиров.

В.В. - Здравей!

- И така да започнем разкажете ми нещо повече за човека и личността Валери Владимиров?

В.В. - Роден съм и съм израстнал в София. По думите на моята майка съм започнал да пея от 3-4 годишна възраст. Затова тя сериозно се е замислила да намери начин да продължа по този път. Първата детска вокална група "Пим-пам" с ръководител Борис Карадимчев беше основана от десетина деца, между които и аз.

Животът ми продължи по музикален път - Национално музикално училище "Л.Пипков", след което трябваше да продължа в Национална музикална академия в естрадния отдел, но поради нулеви години се наложи да си продължа образованието частно за кратък период при голямата Ирина Чмихова, а след това при покойния Стефан Анастасов. След това започна дългият период на инвазията на един стил в музиката, който не бих нарекъл и стил и това значително забави моята дейност. Но, както се казва, след най-големия мрак идва най-светлото утро.

И при мен стана така - запознах се с Иван Киришев - един голям музикант и страхотен човек, от когото научих най-важното за тонрежисурата и професионализма в музикалното изкуство, с когото работим и до днес. Аз вече имам собствено студио, където ще работим с моите артисти от продуцентска къща "Музика Нова", но продължавам да обменям ценен опит с Иван Киришев по много насоки и до днес. С моя съученичка решихме да основем музикално-продуцентската къща, с която да поставим основите на истинската българска музика.

- Споменахте за продуцентска къща "Музика Нова", тя с каква дейност ще се занимава?

В.В. - "Музика Нова" е продуцентско-импресарска къща, чиято основна цел като начало ще бъде популяризирането и подпомагането на българската музика, без конкретизиране на жанра. Казвам това, защото има професионализъм във всички жанрове на музиката. Ние искаме да изведем на преден план точно това - чистата, красивата, композираната и не крадената българска музика със завладяващите и пленяващи професионално написани текстове, артисти с природно даден талант, който трябва да развием като същевременно ги представим като имената на "Музика Нова" и новите български гласове.

- А има ли вече някои лица с които сте подписали договор?

или преговаряте?

В.В. - Има две и мисля, че това ще са първите лица, които ще покажем след време като лицата на "Музика Нова". Ще започна с дамата, както е редно: тя се казва Диляна Иванова - един много романтичен и красив глас, която развива своя талант нееднозначно - имам предвид както професионалния поп фолк - подчертавам професионален, защото в последно време има и крайно аматьорски неща, претендиращи да са професионални, така и в поп музиката. Богат и красив глас. Другото име се казва Кристис - младо момче с огнен и плътен глас, стоящ изключително добре на сцена и пред камерата. Двамата имат засега песни в репертоара си, които са препяли от други изпълнители, но скоро очаквайте техните първи авторски песни.

- А мислите ли за нови лица и търсите ли такива?

В.В. - Определено търсим нови лица, защото само двамата, колкото и да са чаровни, няма да ни стигнат. За тази цел сме започнали организирането на национален кастинг за истински таланти, добре осъзнавайки, че в момента се задава голямо шоу, спонсорирано отвън. Ние не търсим новите лица само, за да ги покажем и след това да ги хвърлим в забрава. Ние искаме да развием техния таланти кариера, колкото и трудно да е това и осъзнавйки, че ще имам проблеми от чисто колегиална завист от по-големите компании, най-вече защото няма да искаме от нашите артисти да плащат за това, че пеят и най-важното, колкото и лошо да звучи, няма да се налага да се възползваме от нашите артисти.

- Кажете нещо за всички, които искат да се запишат в тези кастинги как могат да се свържат с вас?

В.В. - Разбира се, това е може би най-лесния начин. Моят телефон за връзка е 0878286440. След като се свържат с мен, ще обясня на нашите кандидати какво трябва да изпратят на електронен адрес muzica_nova[at]abv.bg Но за по-ясно ще тръгнат реклами по медиите, в които ще се обясни за датите на кастингите, за градовете и местата. Другото важно нещо е, че ще бъдат в два кръга.

- Благодаря ви много! Приятен ден!

В.В.- Приятен ден!

Прочита: 5826

Коментари (7)

...
Haide vzimaite me i da pravim golemite pari!!!
Petar Ivanov , 22 февруари 2012 15:55
...
Така здравей smilies/smiley.gif
на 17 Години съм занимавам се с Бг рап Поезия ( наричам го поезия защото това е изкуство за мене)
И така Значи правя не професионални записи (защото за момче на 17 год. В България е трудно да се спонсорираш :Д)
Търся човек Който да ми удари едно Рамо Тоест Продуцент Който ще завърти нещата Обикновенно Повечето от България си мислят че ще се изкарват много пари Но за мене Парите не са толкова важни важно е като ти пуснат песента в някой клуб и всички седнали да станат и да скачат до тавана Или като си в клуб да има опашки чак до другия клуб (Както е в студенски град през 200-300 метра)

Затова може да се видим някъде с вас И да поговорим по работа.

Поздрави К.Лилов (Главата)

За контакти с мен
Тел:
0885587842
Емайл)
kokolut[at]abv.bg and kokolut[at]mail.bg

Калоян Лилов (Glavata) , 08 май 2012 12:23
...
До Продуцентската къща Ние.Песента и изпълнението на Д.Пенчева е добро,но нека уважаемата изпълнителка да не го кърши на цигански.Да научи и малко народни танци ,та да е в унисон с песента.
Tsenka Ra4eva , 09 май 2012 19:05
...
zdraveite pishe vi Nikolay ot Pleven na 24 godini sum mnogo iskam da se zanimavam profesionalno s muzika haresvam folklor i pop-folk ako proqvite interes molq pishete mi na email: nikinceto8@abv.bg i shte vi pratq snimkiii i moi lubitelski zapisiii da me chuete blagodarq vi predvaritelno za otdelenoto vreme smilies/wink.gif
Nikolay Ivanov , 24 август 2012 18:01
...
Здравейте АЗ съм Семир Xaмитeв занимавам се с с поп музика аз искам да кандидатствам за изпълнител за връзка пише те ми на semirhughamitev@abv.bg
Semir Hamitev , 26 февруари 2013 01:03
...
0884 359 111 Имам готова песен.Истински хип-хоп.Започвам 2-а..ще направя цял албум, нищо общо с глупостите на Криско, 100 лайна и тем подобно глупаци, които не знает дори от къде произлиза хип-хоп музиката.Аз имам хора, с които можем да обработим песните и да запишем клипове, но ми трябва продуцент.
Ако решите да ми се обадите, моля да е към края на Септември 2013.
Светослав Спасов , 01 август 2013 13:15
...
tursia producent za decata mi,te sa mnogo talantlivi i peqt pop muzika ,kak moje da si svarjem s vas..
887445519 , 13 януари 2014 11:39

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.