Събота, 27 Юли 2024

Люис и Никол отново заедно, планират сватба

Печат Е-мейл
23 Февруари 2010
Люис и НиколСветовният шампион във Формула 1 за 2008 година Люис Хамилтън се завърна в обятията на старата си изгора Никол Шерцингер. Малко повече от месец след като официално съобщиха, че се разделят, двамата били засечени да се целуват на публично място. Бдителен папарак на таблоида “Сън” запечатал интимния кадър, докато екзотичната певица и пилотът обикаляли заедно магазините в Холивуд миналата неделя.
Изданието пише, че Шерцингер и Хамилтън не само са отново заедно, но и имат големи планове за бъдещето. Според слуховете двамата планират да вдигнат сватба до края на годината, а намекът за това направила самата Никол. На въпрос на продавачка в магазин за дрехи дали търси нещо специално, 31-годишната певица с усмивка доверила: “Тази година - моята сватбена рокля.”
Миналия месец пилотът на Макларън и родената на Хаваите Шерцингер излязоха с общо изявление до медиите, в което съобщиха, че след 20-месечна връзка са решили да поемат по различни пътища, тъй като смятат да се отдадат напълно на своите кариери. Те добавиха, че ще останат добри приятели, но това явно не им е стигнало. Вчера техен приятел потвърди обратния завой в отношенията им: “Това беше много трудно решение за тях и те почти веднага съжалиха, че са го взели.”
Любопитно е, преди броени дни сексапилната вокалистка на “Пусикет Долс” бе замесена в афера с холивудския мачо Джерард Бътлър. Двамата се засекли на карнавала в Рио де Жанейро и решили да се разходят по плажа, но жълтата преса веднага направи от мухата слон, намеквайки за нещо романтично между тях.
Прочита: 1992

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.