Понеделник, 27 Май 2024

Дейвид Хаселхоф кара с куче в скута

Печат Е-мейл
20 Октомври 2009
Дейвид ХаселхофАмериканският актьор Дейвид Хаселхоф видимо се е възстановил от поредната си пиянска изцепка. Само преди две седмици звездата от „Спасители на плажа" за пореден път беше заловен в ужасно състояние и бе откаран в болница. Според изследванията диагнозата била отравяне вследствие на голямо количество алкохол.
17-годишната му дъщеря Хейли открила баща си "крайно пиян", когато решила да му отиде на гости. Ужасена, тийнейджърката позвънила на майка си Памела и на Бърза помощ. Медицинските служители пристигнали в семейното жилище на актьора и го отвели в болница, а след като се възстановил, Хаселхоф обещал повече да не поглежда към чашката. Видимо освежен, най-известният плажен спасител беше засечен в компанията на красива блондинка и малко куче. За да покаже подобреното си физическо състояние, холивудският идол дори се пошегува, като сложи кучето в скута си и помаха на медиите за довиждане.

източник: Уикенд

Прочита: 3406

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.