Понеделник, 05 Юни 2023

Сталоун изтрещя от мъка

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Силвестър СталоунСилвестър Сталоун не може да излезе от черната серия, в която попадна миналата година. След като през 2012-а погреба двама от най-близките си хора - големия си син и сестра си, сега екшън героят загуби и домашния си любимец. Това тотално го е подлудило и е напълнило главата му с мрачни мисли.

Миналото лято синът на Слай Сейдж бе открит мъртъв в дома си. По-късно през 2012 г. Сталоун бе принуден да погребе и сестра си, която издъхна след тежко боледуване от рак. Всички тези събития сериозно белязаха актьора и днес той не е същият. Вманиачил се е в сигурността на близките си и изпада в паника при мисълта, че може да ги загуби. Семейството му е притеснено за душевното му здраве, но не знае как да му помогне.

Последното, което съсипало Слай, било изчезването на кученцето му Фиби. Разстроен за домашния си любимец, актьорът тръгнал да обикаля тузарския район около резиденцията си в Бел Еър. Разлепил плакати със снимка на песа, на които обявил награда от 10 хиляди долара за онзи, който му помогне да открие палето.

Уви, кученцето така и не се прибрало у дома. То било открито мъртво от един от служителите в огромното имение на

Сталоун. Покрусен, Слай плакал като дете, когато му обявили, че Фиби най-вероятно е била разкъсана от койот.

Актьорът поискал домашният му любимец да бъде погребан с траурна церемония. Наел дори агенция, която да осигури ковчег и всичко друго, което е необходимо.

„Съвсем се е побъркал с цялата тази смърт около себе си. Държи се неадекватно и все повтаря, че е прокълнат", разкриват близки до холивудския любимец.

източник: Уикенд

Прочита: 2647

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.