Сряда, 29 Ноември 2023

Анджелина Джоли говори на френски с децата си

Печат Е-мейл
29 Март 2013

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли се оказа строга майка. Според очевидец в магазин тя отговаря на децата си само когато те се обръщат към нея на френски език. Семейството има огромно имение във френския Прованс, но досега там прекарваше само част от времето си. По всичко личи обаче, че звездите смятат да се преместят за постоянно и за целта искат да накарат децата си да говорят по-често на френски.

Актрисата е толкова запалена в желанието си нейните 6 деца да владеят родния език на покойната й майка-Маршелин Бертран до съвършенство, че държала да общува с тях само на френски. Преди дни Анджи била забелязана с две от децата си - Пакс и Захара, да пазаруват в магазин за играчки в Лос Анджелис и да си общуват само на чужди езици.

„Когато те я питаха нещо на английски, Анджелина изобщо не им отговаряше, сякаш не ги забелязва. Когато обаче се обръщаха към нея на френски, тя веднага реагирашео", разкрива продавач в магазина.

източник: Уикенд

Прочита: 2611

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.