Събота, 23 Септември 2023

Разводът на годината ще се случи по Коледа

Печат Е-мейл
13 Ноември 2011

Аштън Къчър и Деми МурАктрисата Деми Мур е решила да се раздели със съпруга си Аштън Къчър, съобщават американски клюкарски издания. Въпреки неотдавнашните информации, че не иска да се разведе с Къчър, след като стана ясно, че той й е изневерил с по-млада жена, актрисата явно си е променила мнението и настоява той да се изнесе от къщата им до Коледа.

"Точно сега отношенията им са ужасни", съобщи запознат източник. "Двамата промениха решението си, защото духовните им наставници настояха за това. Но Аштън заяви, че ще се изнесе само ако Деми поиска. Сега планът е да се разделят по празниците и до Нова Година да се споразумеят за подялбата на имуществото", допълни източникът.

Прочита: 2790

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.