Събота, 22 Юни 2024

Шеридан Смит се съблече на благотворително шоу в Лондон

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

Шеридан Смит30-годишната актриса Шеридан Смит се съблече на благотворително шоу в Лондон миналата вечер. На събитието присъстваха 1000 души, които събраха 35 000 паунда за болните и бедните в Африка и Великобритания.

 

Докато актрисата събличаше роклята си , обърната с гръб към публиката, не можеше да се каже колко е нервна, но когато се обърна, лицето й издаваше съчетание на престорен шок и наслада, коментира Daily Mail.

Прочита: 2813

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.