Четвъртък, 18 Юли 2024

Дъщерята на Том Круз ще работи за мащехата си

Печат Е-мейл
12 Май 2011

 Кейти Холмс нае дъщерята на съпруга си. Звучи малко объркано, но онези, които са по-запознати със семейството на Том Круз, сигурно са разгадали за какво става въпрос. По време на предишния си брак с Никол Кидман те си осиновиха две деца. Едното от тях - 18-годишната Изабела, ще работи за мащехата си Кейти Холмс.

Тя я нае като стажант в модната си компания Holmes & Yang. Новината потвърди Том Круз, но не успя да даде повече информация относно работата на дъщеря си. "Това е компанията на жена ми, не знам какво точно вършат. Питайте ме за кино и ще ви кажа всичко", заяви той. И двете осиновени деца от Том и Никол живеят с него.

Прочита: 2615

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.