Вторник, 05 Март 2024

Двама мъже и половина - машина за пари

Печат Е-мейл
01 Март 2011

 За щастие на продуцентите на сериала "Двама мъже и половина" падението на актьора Чарли Шийн се случи през осмия, а не през първия сезон. Анализатори изчисляват, че права за излъчване на сериала ще донесат над 600 милиона долара на Warner Brothers в следващите няколко години.

Досега приходите от повторения се изчисляват на 400 млн. долара, с което общите приходи на шоуто се закръглят на 1 милиард долара.

Това е един от най-популярните сериали в историята на телевизията. Очаквам приходите от излъчвания да бъдат около 250 млн. долара на година в следващите няколко години, казва пред Си Ен Ен анализаторът Дейвид Джойс.

Прочита: 2903

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.