Понеделник, 26 Февруари 2024

Джим Кери се разплака в ефир

Печат Е-мейл
17 Януари 2011

Джим КериКомедийната звезда Джим Кери се разплака по време на доста емоционално интервю, което даде за американска телевизия. Актьорът се разчувствал, докато разказвал как е израснал в бедност в Канада и с какви травми от детството си все още се бори.

Джим Кери споделил с водещия, че майка му Катлийн е била домакиня, а баща му Пърси - музикант, върху чиито плещи е лежала отговорността по изхранването на цялото семейство. Животът ни стана още по-труден, когато татко ми загуби работата си - само 12-годишен започнах да ходя на работа след училище в местната фабрика за производство на титаниеви джанти, спомнил си актьорът.

Тежкото ми детство остави завинаги следа върху мен. Никога няма да забравя какво е да нямаш какво да ядеш, да живееш в кола и да работиш като пазач и чистач, разказал Джим Кери, докато се опитвал неуспешно да сдържи сълзите си.

Прочита: 2314

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.